Kedden szünetelnek a szakrendelések – 2 nap alatt csaknem 2000 embert oltanak be

Tájékoztatjuk Budafok-Tétény lakosságát, hogy 2021. április 6-án, kedden a Káldor Adolf Szakrendelő megnövekedett oltási feladatai miatt a szakrendelések szünetelnek.

A koronavírus járvány elleni küzdelemben kiemelten fontos feladatunk a lakosság minél szélesebb körű oltása.

A húsvéti hétvégén lezajló tömeges oltási kampányban hétfőn és kedden megközelítőleg 2000 kerületi lakos kapja meg Szakrendelőnkben a koronavírus elleni oltást.

A már meglévő két oltóponton kívül további 5-6 oltóhelyet jelöltünk ki, mely olyan szintű szervezést és logisztikát igényel, ami mellett a Szakrendelő rendes betegforgalma biztonsággal nem kezelhető. Az oltásra és a szakrendelésekre érkezők védelme érdekében szükséges volt meghoznunk ezt a nehéz döntést.

Azokat a betegeket, akik ezen a napon előjegyzett időponttal rendelkeztek, a Szakrendelő munkatársai értesítik az időpont törléséről. Az elmaradt rendeléseket későbbi időpontban pótoljuk.

Április 7-e szerdai naptól a megszokott rendben működik a Szakrendelő!

A kedden, egy napra felfüggesztett rendelések kellemetlenséggel járnak, azonban plusz 1400 kerületi lakos kaphatja meg így az oltás első adagját, megszerezve már egy alapvető védettséget.

Megértő türelmüket valamennyi munkatársam nevében köszönöm!

Budapest, 2021. április 2.

Dr. Kiss Norbert

ügyvezető igazgató

Káldor Adolf Szakrendelő

MEGOSZTÁS