Tájékoztató radiológiai fejlesztésekről

Tájékoztatjuk Budafok-Tétény lakosságát, hogy 2021. április 15-én folytatjuk a Káldor Adolf Szakrendelőben az Egészséges Budapestért Program II. ütemében a radiológiai fejlesztéseket. Intézményünkben nyílt közbeszerzés keretében beszereztünk egy korszerű röntgen átvilágító berendezést. Április 15-én megkezdődnek a beépítési munkálatok, melyek előreláthatólag május 31-ig tartanak. Az építési, és beszerelési munkák megkezdése előtt biztonsági okokból ideiglenesen le kell szerelnünk az átvilágítóval egy helyiségben található mammográfiás készüléket is, ezért az április 15. és május 31. közötti időszakban átmenetileg szünetelnek a mammográfiás vizsgálatok. 

A Szakrendelő felújításakor kialakított munkarend értelmében lehetőséget biztosítunk a kerületi hölgyeknek a sürgős mammográfiás vizsgálatok elvégzésére a Fehérvári úti Szent Kristóf szakrendelő radiológia osztályán. 

Az átmeneti időszakban kialakított vizsgálati rendről a Radiológia osztály munkatársai tájékoztatják minden érintett páciensünket. Tel.: 229-1777/161 mellék.

Megértő türelmüket köszönjük:

Káldor Adolf Szakrendelő

MEGOSZTÁS